Hoeveel heb jij nu al geprobeerd wat uiteindelijk toch niet werkte?

kritios-fitness

Online fitness coaching.

In vorm met een drukke agenda

Herken je dit?

 • Zoeken naar en gefrustreerd raken omdat je niet weet waar te beginnen
 • Met een methode starten die uiteindelijk dan toch niet werkt
 • Heel fanatiek naar de sportschool gaan en dat twee weken volhouden
 •  Al het lekkers weggooien en dat een week volhouden
online-fitness-coaching

Jij bent niet de enige.

Dagelijks starten mensen een nieuw dieet. 

55% van de Nederlanders en Belgen hebben wel eens gelijnd.

Maar meestal zonder succes.

 

"de meeste oplossingen zijn niet vol te houden"

Kun jij vijf dagen in de week naar de sportschool?

Wil jij alle dagen kip, rijst en broccoli eten?

Kun jij het permitteren om moe te zijn van je training en niet scherp op je werk te zijn?

Wil jij je borrels overslaan in het weekend omdat ze niet passen in je schema?

 

"drie jaar duurde het voordat ik mijn doel bereikte"

afvallen-te-dik
34 jaar en 86 kilo
14-kilo-lichter
37 jaar en 72 kilo

met trail & error.

Ik heb de afgelopen jaren alles afgezocht. Op zoek naar de oplossing die mij resultaat zou geven.

Maar met een drukke baan en mijn liefde voor  lekker eten was het niet gemakkelijk.

Ik heb bijna elk dieet, sportschema geprobeerd.

Nu na 3 jaar heb ik het eindelijk  door.

kritios 3-s model voor succes

"Weer een nieuwe methode gebruiken gaat niet werken als de basis niet op orde is"

Strategie

Een goede strategie zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk resultaat behaalt binnen de schaarse tijd die je hebt. Onderdeel van de strategie is een analyse van je leven en hoe eten, training en beweging het beste kunt inzetten.

Structuur

Zonder een goede structuur gaan methodes niet werken. Het gaat erom dat jij zonder te hoeven nadenken altijd de juiste keuzes weet te maken in voeding, training en beweging.

Systeem

Om zoveel mogelijk uit weinig tijd te halen, is een systeem nodig. Een systeem waarbij eten, beweging, training en mindset op elkaar zijn afgestemd. 

"Met online fitness coaching haal ik de twijfels weg en verspil je geen tijd aan wat niet werkt"

Gemaakt voor het echte leven

Ruimte maken voor lekker eten. Een realistisch programma waardoor je niet 7 dagen kip met rijst en broccoli hoeft te eten.

Niet meer hoeven twijfelen

Een coach die precies weet hoe het moet. Niet meer hoeven te zoeken naar oplossingen. Zeker weten dat je het juiste doet

Geen tijd meer verspillen

Stoppen met oplossingen die toch niet werken. Ik maak voor jou een plan dat resultaat geeft, ook met een drukke agenda. 

Passend in jouw
ritme

Samen maken we een structuur waardoor fit zijn ook past in jouw leven. Hierdoor altijd de juiste keuzes kunnen maken.

wat anderen zeggen

Cedric
Brussel

Er is heel veel informatie te vinden over hoe je in vorm blijft, maar het is lastig om te achterhalen wat werkt en niet werkt. Ik heb de afgelopen jaren wat dingen geprobeerd maar helaas zonder succes. Michel heeft mij geholpen om duidelijkheid te creëren en op een juiste manier te eten en te trainen.

Evelien
Utrecht

Een van de dingen waar ik niet tevreden mee was, waren mijn billen en benen. Ik had niet de tijd om meer dan twee keer naar de sportschool te gaan. Michel heeft ervoor gezorgd dat ik met een duidelijk schema toch met twee dagen in de week uit de voeten kon en met resultaat.

Jantine
Rotterdam

Ik heb vanaf mijn jeugd problemen gehad met mijn gewicht. Toen mijn dochter geboren werd, wilde ik niet de mama zijn die niet mee kon dansen en sporten omdat ze te dik was. Michel heeft mij geholpen om anders te eten, ook anders naar eten te kijken. Ook naar sporten ben ik anders gaan kijken, dit is nu onderdeel van mijn leven. Ik ben nu inmiddels 20 kilo kwijt en ik ga nog steeds door.

Sabine
Leiden

De afgelopen jaren heb ik niet echt omgekeken naar mijn lichaam, maar toen we de vakantie hadden geboekt was het toch tijd voor actie. in het begin heb ik heel veel zelf geprobeerd, ik viel wel wat af maar ik kwam ook alweer snel. Ik had niet echt een idee wat ik aan het doen was. Met Kritios was het gelijk duidelijk wat ik moest doen. Ik het begin was ik sceptisch, maar uiteindelijk zag ik aan het resultaat dat ik toch goed bezig was

jouw coach

In mijn leven heeft sport altijd centraal gestaan. Vanaf mijn 8e zat ik op Taekwondo en ging ik op mijn 14e in het Nederlands Team Taekwondo.

Op mijn 18e ging ik het leger in en bij het Militair Team Taekwondo. 

In het leger leerde ik ook andere sporten als Judo, Boxen en Karate. 

Na mijn 30e ben ik me gaan verdiepen in voeding en de optimale balans tussen lichaam en geest.

Michel Brok
Oprichter Kritios Fitness

Hoe werkt het?

 • Commitment

  Ben je bereid om de komende maanden consessies te doen? Vergeet ook niet je omgeving te informeren.

 • Online intake

  Het is belangrijk om jou beter te leren kennen. Wat is je motivatie en wat zijn je ambities.

 • Plan van aanpak

  Op basis van het gesprek maak ik een plan van aanpak voor je. Hier bespreken we de periode en de investering.

 • Start

  Als we een akkoord bereiken gaan we starten, geniet van het proces!

Ga jij het dit keer echt anders aanpakken?

Plan hieronder direct een afspraak met mij in. Geheel vrijblijvend. Daarna bepalen we samen verder. 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.