Hoe goed zou het voelen als je in de spiegel kijkt en weer trots bent op je lichaam?

Kritios Online Fitness Coaching

Gemaakt voor een druk leven

“Altijd fanatiek gesport, maar ik werd toch dikker”
28 jaar en 86 kilo
Van atleet naar te dikke Bourgondiër

In mijn leven heeft sport altijd centraal gestaan. Op jonge leeftijd deed ik op hoog niveau aan taekwondo. Als 18-jarige ging ik het leger in, waar sporten dagelijkse kost was. Ik was fit en zat superstrak in mijn vel. Toen ik stopte bij Defensie, kreeg ik een zittend beroep en veranderde mijn leven. Lekker eten en op stap in het weekend, deed mijn lichaam geen goed.

online-fitness-coaching-strak-in-vel
37 jaar en 73 kilo
13 kilo lichter: fit en trots op mijn lichaam

Ondanks dat ik bleef sporten lukte het mij niet, om het lichaam waar ik zo trots op was, te behouden. De buikspieren waren weg, een buik kwam ervoor in de plaats. Ik had ook niet meer tijd om te gaan sporten. Het roer moest dus om! Maar ik wist niet hoe. Jarenlang heb ik mij verdiept in voeding, training en lifestyle. Ik kwam erachter dat ik verkeerd at, verkeerd trainde en de verkeerde mindset had.  

“controle op mijn gewicht, ondanks een druk leven en ouder worden”
intermittent-fasting-6-kilo-afgevallen
38 jaar, 72kg en zichtbare abs weer terug

Ik heb de touwtjes terug in handen. Het heeft enorm veel tijd gekost om te begrijpen hoe ik het anders moest aanpakken. Nu ondanks een druk leven, weet ik fit en goed in vorm te blijven. Maar het heeft mij lang geduurd om alle informatie over voeding en training te filteren. Wat was juist voor mij? Voor mijn lichaam, voor mijn doelstellingen en de tijd die ik beschikbaar had.

meeste schema’s zijn niet voor mensen die druk zijn

Een drukke baan betekent stress, niet altijd controle op wat je kunt eten en wanneer je kunt trainen. Ik zocht naar een schema, een richting en structuur. Die heb ik nooit kunnen vinden en uiteindelijk zelf gecreëerd.  

Mijn missie met Kritios

Mensen fit krijgen en trots laten zijn op hun lichaam. Ook als je minder tijd hebt en ouder wordt. Niet eenmalig, net voor de zomer of voor een feestje. Ik sta voor een verandering in het gedrag waardoor fit zijn en in vorm blijven makkelijker wordt.

Met online fitness coaching breng ik al mijn kennis bij elkaar en bouw ik een programma wat resultaat geeft en wat past in jouw leven
Jij centraal

Het programma wordt afgestemd op jouw leven, jouw agenda en wat jij wilt bereiken. Geen standaard plan, maar voor jou op maat gemaakt.

Niet meer gissen

Alle kennis en ervaring bij elkaar op 1 plek. Ik behoud jou van de fouten die ik heb gemaakt. Geen stress meer om het maken van de juiste keuzes. 

Normaal kunnen leven

Een programma wat is gemaakt voor het ‘echte’ leven, waar er etentjes zijn met een glaasje wijn bij hoort. Niet 7 dagen kip met broccoli en rijst.

Resultaat wat blijft

Geen korte-termijn oplossing, maar een systeem wat past in jouw leven en jou onbewust de juiste keuzes laat maken.

Wil jij het lichaam krijgen waar je weer trots op bent?

Meld je nu aan voor een gratis 30 minuten intake