Kritios Metabolic Lean Program

Uniek vetverbrandingsprogramma
Speciaal voor 30-plus

 • Slim eten

  Het juiste genoeg eten. Goed timen om je stofwisseling te verhogen en ruimte creëren voor iets lekkers.

 • Spieren inzetten

  Resultaatgericht inzetten van krachttraining en spieren inzetten om de verbranding te verhogen.

 • In beweging

  Slimme toepassingen om dagelijks in beweging te blijven ondanks een drukke agenda.

 • Persoonlijke begeleiding

  Online begeleiding die in dezelfde positie als jij gezeten heeft.

7
December: plaatsen vrij

Coaching

Online begeleiding om weer in vorm te komen

€79 p/m

Dit krijg je

Het Metabolic Lean programma begint met een kennismaking. Ik wil jou leren kennen en weten wat je ambities zijn. In de intake leg ik verder uit hoe ik te werk ga en wat je kunt verwachten.

Op basis van de doelstellingen, periode en wat gaat passen in jouw leven, stel ik een voedingsplan op. In dit plan zie je direct wat en hoeveel  je per week mag eten.

Hoe zorg je ervoor dat je genoeg en het juiste eet? Weten hoe om te gaan met calorieën tellen en jezelf ook kunt voorbereiden op sociale events.

Krachttraining is een vast onderdeel van het Metabolic Lean program.  Hierbij wordt het HIST Muscle Program gebruikt. Waarom? Omdat krachttraining een van de meest effectieve manieren is om de stofwisseling op een hoger pitje te zitten. Naast dat ik het plan voor je maak krijg je ook een overzicht van alle oefeningen zodat je weet wat je moet doen.

Een tweewekelijkse evaluatie om de voortgang te meten en eventueel bij te sturen. We bespreken ook hoe het je afgaat met voeding, beweging en training. Wat zijn dingen die lastig gaan en wellicht makkelijker dan gedacht.

Bij vragen is het uiteraard mogelijk om te mailen of te appen. 

In beweging blijven betekent veelal beter op gewicht en in vorm zijn. Maar tijdens drukke momenten kunnen we dat nog weleens vergeten en de voorkeur geven voor tijd. Hoe blijf je slim in beweging en zorg je dat de kilo’s er niet aanvliegen?

Via een online presentatie neem ik je mee hoe je beweging kunt toepassen. Achteraf ontvang je naslagwerk als je er even niet uitkomt.

Om te weten of je op de juiste weg bent, is meten van belang. In deze training leer je welke meetpunten je moet inrichten en op welke momenten je metingen doet.

Via een online presentatie neem ik je mee welke meetpunten je moet instellen, hoe en wanneer je meet. Dit is belangrijk omdat meting onderdeel is van je succes.

Met behulp van de intake en extra vragen ga ik een strategie opstellen. De strategie heeft als doel dat je een duidelijk plan hebt wat ook past in je leven. Het gaat erom dat we resultaten boeken maar vooral dat het voor jou makkelijk vol te houden is. 

Om af te vallen hoef je niet altijd perse ‘clean’ te eten. Je moet het juist eten en precies genoeg. Er is nog steeds ruimte voor iets lekkers mits je daar rekening mee houdt.

Ik leer jou hoe je ruimte maakt voor wat lekkers en hoe je kunt herstellen na een avondje zwaar tafelen. Dit doen we via een online meeting waarin ik ook je vragen kan beantwoorden. Daarna stuur ik je ook nog naslagwerk wat je kunt gebruiken als je er even niet uitkomt.

 

Indien je niet tevreden bent, kun je het abonnement maandelijks opzeggen.

plan een intake

Zet de eerste stap zonder verdere verplichtingen